НАЙ-НОВИ:

Треска тресе Холивуд заради заразения с COVID-19 Том Ханкс

Актьорът Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън обявиха, че изследванията им за новия коронавирус са дали положителен резултат в неделя, докато са били на снимки в Австралия. Това поставя в опасност и други хора от екипа на филма за Елвис Пресли, съобщава “Мирър”.

Режисьорът и продуцент на филма Баз Лурман несъмнено е бил в контакт с актьорите. Той ще трябва да се самоизолира, ако прояви симптоми. Възрастта му от 57 години е малко под рисковата, която е 60 години.

Актьорът Руфъс Сюъл, който е в ролята на бащата Върнън Пресли, изглежда още е в САЩ и не е контактен. За Остин Бътлър, който е в ролята на Елвис, също не е известно да е пристигнал в Австралия. Той обаче е близък с актрисата Оливия Деджонг, която играе Присила Пресли. Двамата позираха за селфи на 2 март, което показва, че може да са заедно в Австралия. Ако това е така, и двамата трябва да си направят изследвания за коронавируса.

Маги Джиленхол сподели в Инстаграм, че се подготвя за борба с вируса – заредила е хладилника си с бульон заради съдържащите се в него витамини, минерали и аминокиселини. Снимките на филма за Елвис Пресли спряха след съобщението, че Том Ханкс и Рита Уилсън са болни.

Двамата актьори са настанени в болница в Куинсланд. Том Ханкс страда от диабет тип 2. Синът им Чет Ханкс написа в социалните мрежи, че родителите му са добре. Тъй като двамата актьори в събота са били в операта в Сидни, помещенията й се почистват с болничен дезинфектант. В залата, където е пяла Рита Уилсън, е имало около 207 души.

Феновете, правили си селфита с Том Ханкс, не би трябвало да се паникьосват. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Полша съобщи днес за първи смъртен случай от новия коронавирус в страната…