НАЙ-НОВИ:

Треньорът на “Берое”: Хората в града ни се радват на играта

Наставникът на Берое Димитър Димитров изрази задоволството си от играта на старозагорци след рестарта на футбола у нас. „Заралии” са единственият клуб у нас, който има две победи от два мача след завръщането на играта, като Херо акцентира, че хора от града признават, че стилът на игра толкова им харесва, че правят паралел с шампионския отбор на „зелените” в средата на 80-те години пред DIEMA SPORT за предаването „Домът на футбола”.
„Предполагам на всеки човек, свързан с футбола, му се отразява положително завръщането. Жалкото е, че изтървахме два месеца да тренираме и да играем. Смятам, че ние сме ощетени, тъй като се намирахме в много добро ниво преди пандемията”, каза Херо.

„В последните два мача показахме добро лице и всички го оценяват. В града ме спряха много хора, като дори някои от тях казаха, че това им се струва по-добре от шампионския отбор на Берое. Трябва да се стремим да сме постоянни. Резултатите са в следствие на играта, но мен ме радва стилът в момчетата. Надявам се, че с тези игри, които показваме, то за в бъдеще да върнем повечето фенове отново на стадиона. Стара Загора е футболен град и това е мечтата ми – стадионът да е пълен”, допълни той за DIEMA SPORT.
„Не съжалявам, че победихме Черно море. В противен случай щяхме да бъдем упрекнати, че не играем феърплей. Вътрешно ме е яд, че скъсяха с 50% мачовете, а нашите шансове също с толкова намаляха. Във втората осмица шансовете ни щяха да са много по-големи за бараж в Лига Европа, но аз съм един от хората, които се борят за чистота и феърплей във футбола. Дилема нямаше при мен, исках да играем и да победим. Вътрешно знаех, че нашите шансове във втората осмица са по-големи. Ако бяха десет мача в Топ 6, на фона на потенциала, който имаме, смятам, че имахме реални шансове да се борим за местата в Лига Европа”, каза още Херо. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
Още случаи на коронавирус в Пекин. Милиони жители на мегаполиса…