НАЙ-НОВИ:

Трагедия! Телевизионна водеща загина при авиокатастрофа в Ню Орлиънс

 Телевизионна водеща от Fox 8 загина при самолетна катастрофа в Ню Орлиънс.

Нанси Паркър е била в малък самолет, който се е разбил в поле близо до летище “Лейкфронт”, съобщи Си Би ЕС.

Пилотът на машината съобщил, че има неуточнени проблеми с машината малко след излитането. Според свидетели самолетът е имал проблеми с двигателя. Носът на машината се е насочил надолу и тя се е разбила. Избухнал пожар, който почти напълно е унищожил летателния апарат.

Трагичният инцидент е станал в петък. Полетът бил по работа. Журналистката разработвала история за пилот, който подпомага младежи в риск. Мъжът също е загинал. В практиката си той е искал да предаде страстта си към летенето на младежи, борещи се със зависимостта си към наркотиците.

Паркър е част от семейството на Fox 8 в продължение на 23 години като телевизионен журналист. Има репутацията на професионалист, който отразява тежки новини и има огромно сърце.

“Тя влагаше сърцето и душата си в работата си, обхващайки хиляди истории и докосвайки безброй животи. Тя направи промяна в живота на онези, за които разказваше. Изключително много ще ни липсва, нейното отсъствие създава празнота, която не може да бъде запълнена”, каза вицепрезидентът и генерален мениджър на компанията Тим Инграм.

Паркър е активен привърженик на нестопанските организации и общностните групи.

TrafficNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
23-годишен мъж и 32-годишна жена бяха нападнати и убити с…