НАЙ-НОВИ:

Тотомилионерката Гошка е в болница

Селото, в което живее тотомилионерката баба Гошка – Кинтенар дел Рей в Испания, в момента е в тревога. Според разкази на очевидци жената снощи е била откарана в Албасете с хеликоптер на Спешното отделение, съобщава “Стандарт”. Всички са в тревога в какво състоянието на възрастната жена, която спечели 68 милиона евро от лотарията в Испания. “Дали не е получила инфаркт?”, питат се местните.

Според местните причината за внезапното влошаване на състоянието й е фактът, че тези дни от Италия се завърнала снаха й Катя. Публична тайна е, че Гошка не харесва Катя, защото е зарязала сина й Веско, заради друг мъж с 10 години по-млад от нея. Завръщането на Катя подействало зле на Гошка. Съседи твърдят, че Катя ненадейно се сдобила с чисто ново “Ауди”. Синът на Гошка Веско, който е с 13 години по-възрастен от Катя и продължава да я обича много. Тя е много красива и прави всичко за нея, готов е да прости всичко, разказват познати. Гошка обаче е непреклонна и явно вестта за завръщането на Катя е подействало зле. Съдбата на прокудената снаха на Гошка – Катерина, копира историята на 21-годишния Даниел Уайт.
Той се разделя с приятелката си Кортни Дейвид седмици преди бъдещата му тъща Соня Дейвид да спечели 72 млн. евро от британската лотария Евромилиони. Соня Дейвид печели милионите почти по същото време като Гошка в началото на август. 53-годишната британка удря огромния джакпот, след като е спечелила битката с рака. Тя заявява, че печалбата ще бъде поделена на пет равни части – между двете дъщери Кортни и Стефани, приятеля й Стив Пауъл и партньора на Соня – Кейт Рейнолдс. “Ще дам равна част от печалбата на дългогодишния приятел на по-голямата сестра Стефани, която купи печелившия билет, но не и на Даниел”, казва Соня Дейвис.

http://BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Проверяват пазара на зимни гуми и принадлежности, свързани със зимната…