НАЙ-НОВИ:

Тормоз в Бургаския затвор: Колежки на главния надзирател пропищяха от необуздания му нагон!

Жесток секс скандал тресе затвора в Бургас, е научил ексклузивно Флагман.бг. В затворническото общежитие в село Дебелт проверяват три жалби срещу развратното и по думите на нашия източник – на моменти дори неадекватно поведение на главния надзирател Виктор Новаков. В редакцията на Флагман.бг е получен сигнал с изключително стряскаща информация от отлично информиран източник, пожелал да остане анонимен заради своята и сигурността на семейството си.

В продължение на няколко месеца в затвора в Дебелт, където лежат пандизчиите, осъдени на лек режим, главният надзирател Виктор Новаков всявал смут с необуздания си нагон и неприлично държание спрямо подчинените си колежки. Поведението на 41-годишния служител под пагон от Силистра минавало всякакви граници, а жените започнали да се стряскат от интимните му предложения, които първоначално били само в sms-и, изпращани по всяко време на денонощието, след което ескалирали дори в нападения.

Сексуалният тормоз бил непрестанен, въпреки множеството забележки, които двете инспекторки му отправяли и многократно го молели да спре с вманиачената интимност. Проверка на Флагман.бг е показала, че жалбите, подадени срещу Новаков за непристойно сексуално поведение, са от две негови колежки, но имало и трето оплакване – от домакинката на общежитието в Дебелт, според която в пристъп на ярост главният надзирател е опрял нож в гърлото й.

Трите жалби са изпратени до Министерството на правосъдието, където от Главната дирекция “Изпълнение на наказанията” (ГДИН) назначават незабавна проверка.

Източник: “Флагман” Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Двата синдиката искат спешна среща с премиера Бойко Борисов по…