НАЙ-НОВИ:

Топ брадърката Никита Джонсън втрещи феновете

Никита Джонсън тръгна по стъпките на Албена Вулева. Победителката от „ВИП Брадър” хвърли в паника почитателите си, след като сложи було.

Покрита със строг хиджаби дори никаб, Никита бе прикрила цялото си лице и се виждаха само веждите и очите й. Красавицата сподели,чене е прегърнала исляма, но в този й вид, дори майка й не би могла да я познае, пише “България днес”.

Все пак Никита не се кланя на Аллах и не удря с глава килимчето в посока изток. Оказа се, че тя просто е на посещение в Близкия изток, пише “България днес”.

Никита Джонсън от Брадъра, или как изгледаше истинската Милена

„Не, не съм станала мюсюлманка, но уважавам всички религии и всяко живо същество на планетата. Трябва да бъдем по-толерантни и по-добри, и да можем да влезем в обувките на тези, които не разбираме. Е, аз напускам Близкия изток и потеглям на юг, към джунгли и лагуни… места, които душата на пътешественика винаги мечтае да покори. Гледаш синьото и знаеш, че животът е тук и сега… Вие за какво мечтаете?”

С това съобщение силиконката успокои феновете си, че не е прегърнала исляма. Риалити звездата обаче неотдавна отново хвърли в паника почитателите си. Поводът беше решението й да си направи поредна пластична операция. Лекарите я предупредиха, че многобройните подобрения, на които се е подложила, не само в областта на бюста, но и на лицето, може да влошат здравето й.

По всичко изглежда, че Никита е по стъпките на Албена Вулева.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Обезпокоени граждани на Стара Загора алармират за складирани тонове отпадъци…