Тома Биков: БСП имитират политическа дейност

„България бележи най-добрите си икономически показатели през последните 10 години. Имаме 4% икономически растеж, имаме повишен кредитен рейтинг, почти нямаме бюджетен дефицит, имаме бюджет, който разхлабва коланите на българите“, подчерта той.

[ad id=“263680″]

„В Народното събрание ставаме свидетели на едни действия, които имитират политическа дейност. Внася се вот на недоверие без мотиви след дълги преговори и закани. Получаваме един вот, който е обречен още преди да е внесен.“ Това коментира в кулоарите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков, цитиран от Novini.bg.

„Един вот би трябвало да има три основни цели – да свали правителството, не защото няма да събере достатъчно гласове, а защото България бележи най-добрите си икономически показатели през последните 10 години. Имаме 4% икономически растеж, имаме повишен кредитен рейтинг, почти нямаме бюджетен дефицит, имаме бюджет, който разхлабва коланите на българите“, подчерта депутатът от ГЕРБ.

[ad id=“218001″]

„Точно сега да спрем този тренд, заради удоволствието на колегите от БСП да имитират политическата си дейност – няма да го допуснем. На второ място е корекция на определена политика, на определен министър. Корупцията е една обща тема, която дава възможност за разтягане на локуми, но нищо конкретно. На трето място една от възможните цели е да обедини опозицията, но и тя не е постигната“, продължи Биков.

„БСП направиха много сериозна грешка с този лошо изигран ход и те ще понесат политически негативи от това“, категоричен бе Биков.

[ad id=“218548″]

Целта е г-жа Нинова да я дават довечера по новините заедно с г-н Борисов, който днес представя българските приоритети в Страсбург, смятат от ГЕРБ.

Нинова внесе в деловодството на парламента десет страници искане на недоверие към кабинета. Под него са се подписали 80-те народни представители от „БСП за България“.

 


image0 (9K)