Този лунен ден е много благоприятен – ден на Божията благодат!

Марс е в съвпад с Уран в последния градус на Овен (влияние от 8 до 18.02.).

Можете да почувствате мощен прилив на сила, самоувереност, импулсивност, желание за свобода и независимост. У много хора ще възникне желанието да се бунтуват срещу всякакви ограничения. Добри възможности за откриване нови начини за решаване на различни задачи. Възможно е да възникнат непредвидени ситуации, които да изискват бърз подход, оригиналност на решенията и предприемане на нестандартни действия. Активизира се дейността на различни неформални групи и организации. Благоприятно време за реорганизация, въвеждане на нови реформи, внедряване на нестандартни методи. Подходящо е да се освободите от всичко, което ви дърпа назад. Тези, които ще бъдат пряко засегнати пряко от това влияние, ще сложат край на изчерпани взаимоотношения, ще се решат да напуснат работа, която не ги удовлетворява.

Луната се движи на празен ход в знак Телец от 00:27 часа до 11:33 часа. 

Дори другите влияния за деня да са добри, докато Луната е в този период, могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, трудности, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. В този интервал не е подходящо да се започва нищо ново и да се вземат важни решения.

Избягвайте да пиете студени напитки, както викането и крещенето. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

В 11:33 часа Луната преминава в знак Близнаци и отново се възстановява нормалният ритъм на живота.

Засилва се общителността. Хората са склонни към повече лекомислие, излишна бъбривост, при която правят недообмислени изказвания. Уязвими са нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Продължава 9 лунен ден от 11:16 часа на 12 февруари до 11:49 часа на 13 февруари.

Все още е тежка енергията. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Лесно се стига до конфликти. Може да се изпитат безпричинни страхове, безпокойство.

Доминиращ 10 лунен ден от 11:49 часа на 13 февруари до 12:29 часа на 14 февруари.

След тежката енергия на предния лунен ден, сега нещата започват да се оправят. Този лунен ден е много благоприятен. Ставаме обикновено силни и енергични. Можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ни ще бъде обезпечен. Всички дела сега започват да вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Плановете може да приведете в съответствие с реалността. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Може да организирате семейна вечеря. Опасни са семейните спорове и конфликти и трябва да не се допускат.

Днес е 30 слънчев ден – Ден на Божията благодат. Време за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно. Не се препоръчва активна работа.

Автор: Ивелина Пенчева


image0 (9K)