НАЙ-НОВИ:

Тихомира Маринова се нуждае от трансплантация на бъбрек. Да й помогнем!

Здравейте, казвам се Тихомира Маринова, на 33 години от гр.Павликени. Обръщам се към Вас, защото се нуждая от спешна бъбречна трансплантация

Моята диагноза е Хронична бъбречна недостатъчност – Мезангиокапилярен гломерулонефрит. Заболяването ми датира от 2005г. вследствие на направена бъбречна пункция. Последва патогенетично лечение с кортикостероиди до миналата година, но с течение на времето състоянието ми се влоши и бъбреците намалиха функцията си драстично.

Състоянието ми наложи да започна хемодиализа в Севлиево през месец октомври 2017 година: три пъти в седмицата по 4 часа. Налага се спешна трансплантация на бъбрек в Турция, защото при продължителна хемодиализа се увреждат и другите органи.

Трансплантацията е на стойност 25 000€, тази сума е непосилна за мен и моето семейство. Аз вярвам в чудеса и мечтая за един нормален живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля всички добри хора за съпричастност!!!

Без Вашата помощ не бих могла да се справя!!! Много благодаря на всеки, който ще ми подаде ръка!

Дарителска сметка-“УниКредит Булбанк”АД IBAN:BG05UNCR70001523096793 BIC:UNCRBGSF Титуляр: Тихомира Мирославова Маринова Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...
  1. Здравейте, моля Ви, публикувайте

    След битова злополука Йосиф Димитров Йосифов е в тежко състояние,с прекъснат гръбначен стълб и черепно мозъчна травма, увреден черен и бял дроб. Оттук-нататък започва за нас дълга и мъчителна битка да го изправим отново на крака!Открихме дарителска сметка, понеже се нуждаем от солидна сума за лечение в Германия. По-долу качвам снимка с номера на банкова сметка, за всеки които иска и може да помогне! Средства ще се набират по банкова сметка : ЦКБ АД, IBAN:BG 31CECB979040I2062300 за Лилия Венелинова Ангелова, като при превода се пояснява, че парите са за дарение. Благодарим Ви,че сте до нас в този труден етап от нашия живот! Вярвам че с вашата помощ, с помощта на Бог и на специалистите в Германия ще го изправим пак на крака и ще бъде пак пълноценен човек и баща какъвто е бил до сега!Благодаря Ви!!!

Вашият коментар

Виж още:
Лунният ден продължава до 03:42 часа на 19 март. Период изпълнен…