НАЙ-НОВИ:

Тихомира Маринова се нуждае от трансплантация на бъбрек. Да й помогнем!

Здравейте, казвам се Тихомира Маринова, на 33 години от гр.Павликени. Обръщам се към Вас, защото се нуждая от спешна бъбречна трансплантация

Моята диагноза е Хронична бъбречна недостатъчност – Мезангиокапилярен гломерулонефрит. Заболяването ми датира от 2005г. вследствие на направена бъбречна пункция. Последва патогенетично лечение с кортикостероиди до миналата година, но с течение на времето състоянието ми се влоши и бъбреците намалиха функцията си драстично.

Състоянието ми наложи да започна хемодиализа в Севлиево през месец октомври 2017 година: три пъти в седмицата по 4 часа. Налага се спешна трансплантация на бъбрек в Турция, защото при продължителна хемодиализа се увреждат и другите органи.

Трансплантацията е на стойност 25 000€, тази сума е непосилна за мен и моето семейство. Аз вярвам в чудеса и мечтая за един нормален живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля всички добри хора за съпричастност!!!

Без Вашата помощ не бих могла да се справя!!! Много благодаря на всеки, който ще ми подаде ръка!

Дарителска сметка-“УниКредит Булбанк”АД IBAN:BG05UNCR70001523096793 BIC:UNCRBGSF Титуляр: Тихомира Мирославова Маринова Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Лунният ден продължава до 03:42 часа на 19 март. Период изпълнен…