НАЙ-НОВИ:

Тити Папазов хвърчи с джипа си на червено

Шофьор е заснел грубо нарушение на правилата за движение по пътищата, извършено от баскетболния треньор Константин Папазов.

На клипа, публикуван във Фейсбук, се вижда как новият акционер на “Левски” минава с джипа си през кръстовище в София на червен светофар, и то с висока скорост, съобщи Нова телевизия.

Пред репортер Папазов призна, че е извършил нарушението и заяви, че съжалява за постъпката си.

Граждани са подали сигнал за нарушение на пътя на баскетболния треньор на „Левски“ Тити Папазов. Става въпрос за преминаване на червен светофар на бул. „Черни връх“ в София – в близост до мол „Парадайс“.

Видеото е качено в платформата grajdanite.bg, която позволява подаване на всякакви сигнали, които след това могат да стигнат към отговорните институции.

Клипът е заснет на 20 юни, около 19:00 ч. На него се вижда как автомобил с марка „КИА“ и регистрационен номер CB4727AC преминава при червен сигнал на светофара и е спорно дали се съобразява с ограничението на скоростта.

Колата принадлежи на носителя на 35% от акциите на футболния “Левски” и това става ясно от второ видео, в което се вижда как същата „КИА“ спира за престой на ул. „Георги С. Раковски“. Паркирането обаче става на велоалеята.

В клипа се вижда как преминаващ с друг автомобил отправя предупреждение към шофьора: „Извинете, спрели сте на велоалея“. Отговорът на Константин Папазов е „Бягай, бягай, не се обаждай“.

При справка в сайта за сигнали на граждани, може да се види, че автомобилът с този регистрационен номер е извършил общо 14 нарушения. Едно от тях е на 13 юни, когато колата е паркирана на тротоар на бул. „Петко Каравелов“, а на 4 февруари шофьорът на МПС-то е докладван като „агресивен“ при изпреварване край сградата на БТА. На този ден потребителят Стефан Йорданов е качил три видеа с нарушения на колата на баскетболния треньор.

На 1 февруари автомобилът „КИА“ е засечен, че е паркирал неправилно на бул. „Петко Каравелов“, а през ноември миналата година се е движил в насрещното платно на ул. „Граф Игнатиев“.

В страницата с видеа и снимки присъстват още няколко нарушения, сред които най-сериозното е паркиране на място за инвалиди през май 2019 г.

От МВР казаха, че работят по случая.

Здравейте. След като вчера, публикувах видео в което се виждат нарушения направени от автомобил с рег. №: CB4727AC, съвестни граждани се свързаха с мен днес и ми предоставиха, ново видео в което същият автомобил с рег. №: CB4727AC ОТНОВО преминава на червен светофар. Също така, получих и снимка в която се вижда, че същият автомобил е ''паркирал'' неправилно. От записите на видео регистраторите, както и подадения сигнал от приложената във видеото снимка става ясно, че в последните 2 месеца автомобилът с рег. №: CB4727AC преминава 2 пъти на червено и паркира неправилно.Не мога да не се запитам, колко ли още нарушения прави въпросният автомобил, които не са заснети?А защо собственикът /предполагам и шофьор/ на луксозното возило все още разполага с книжката си?И не на последно място, интересно ми е защо ние като обикновени граждани при нарушение, търпим солени глоби, взимат ни се точки, отнемат ни се книжките, свалят ни се номерата, а хора, като този продължават да са по улиците и да нарушават законите?Не ми се иска да смятам, че понеже колата е собственост на популярна личност, /Константин Папазов/ и законите се тълкуват по съвсем друг начин или греша!? Опровергайте ме, ако е така!!!СДВР Столична ПолицияБтв новинитеНовините на NOVAТелевизия ЕврокомТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОПА – новини на 30 минути7/8 TVБългарска национална телевизия. БНТЛинк към предходното видео: https://www.facebook.com/vlacata/videos/10220444841824078/

Публикувахте от Vladislav Filipov в Понеделник, 22 юни 2020 г. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
"Проблемите на другите институции не са мои проблеми. Президентът, както…