НАЙ-НОВИ:

Тити Папазов през сълзи: Племенникът ми има коронавирус

Бившият национален селекционер по баскетбол и настоящ треньор на Левски Лукойл – Тити Папазов, призна за случай на коронавирус в семейството му.

С положителен тест е 18-годишният плeменник на Папазов. На този етап младежът няма симптоми, каза Тити в интервю за “Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV.

“В събота се обади сестра ми и каза, че племенникът има коронавирус. Той е на 18 години, в България живее, даже няма симптоми. Той не е разбрал, а неговият треньор.

Беше шок в събота вечерта. След шока идва вярата. Просто хората в този период трябва да осъзнаят много неща.

Вярвам, че това е изключително важен момент за приземяването на целия свят. Трябва да се грижим за семействата си, за нашите родители и да се опитаме да бъдем по-добри.

Тези деца, ако не бяха проверени … на никое му няма нищо. То не е едно, а са четири. Благодарение на съдбата прибрах моите синове от Рим преди да настане истерията в световен план.

Искам да успокоя всички, че той си стои вкъщи и се лекува. Чувства се добре”, каза Тити

Сестрата на Тити Папазов има близнаци Константин и Лъчезар, които играят в БУБА Баскет. Кой от двамата е дал положителния тест за коронавирус не стана ясно. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Коронa вирусът се разпространява. Заедно с него се разпространява и…