НАЙ-НОВИ:

Тервел Пулев излезе на първа линия в борбата с COVID-19

Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон (2012) Тервел Пулев се присъедини към екипа доброволци в УМБАЛ “Софиямед”. Боксовият ни шампион помага в отделението по “Спешна помощ” на Университетската болница, като извършва транспорт на пациенти и се занимава със санитарно-хигиенни мероприятия, както и всичко останало, от което екипът и пациентите имат нужда, съобщава btvnovinite.bg. В ситуацията на пандемия помощта от доброволците е изключително важна за лекарите. По няколко часа на ден Тервел Пулев се грижи основно за хигиената в спешното отеделение.

“Ето с тези пособия хващам, по този начин без да има притеснения, без да има предразсъдък. Всяко едно ъгълче трябва да бъде измито”, каза боксьорът пред bTV. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Пулев посреща и част от пациентите и насочва тези със симптоми на коронавирус в специален коридор. “Подкрепи ни морално, както нас, така и пациентите и ще ни бъде в помощ в работата, а също е важен и личният пример за хората, които живеят в България”, сподели д-р Иван Христов.
Източник – Спортал

Виж още:
Първият, който буди сутрин ген. Венцислав Мутафчийски е домашният му…