НАЙ-НОВИ:

Теодора Колаксъзова е частният съдебен изпълнител от Стара Загора, чийто “Мерцедес” гръмна

Неуредени финансови отношения са причината за взривения автомобил „Мерцедес“ в Стара Загора, който е собственост на частния съдебен изпълнител Теодора Колаксъзова. Това е основната версия, по която работи полицията, запознати твърдят, че взривът изобщо не е изненада за тях, научи ЗАРАТА.

Собственичката на потрошената луксозна кола е част от екипа на известния местен частен съдебен изпълнител Кръстьо Ангелов. Взривното устройство е било вътре в леката кола, паркирана в гараж на улица „Иван Асен II” №185 в Стара Загора, както ЗАРАТА вече писа.

Взривиха скъпарската кола на частен съдебен изпълнител в Стара Загора

Взривната вълна е изпочупила прозорците от първия до третия етаж на кооперацията, където се намира гаража. Засегнати са и други леки автомобили. По чудо няма жертви и ранени, а само материални щети.

Според криминалистите заложената адска машина е била за сплашване, затова и е задействана по време, когато колата е била в гаража.

Колаксъзова е дала показания пред полицията кого подозира за покушението. Засега няма задържани по случая. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Снимка: Фейсбук За нова, автоматична система за приемане на мигранти,…