НАЙ-НОВИ:

Тежко наказание за БК Берое – жени

Дисциплинарната комисия към федерацията по баскетбол наказа с мач без публика дамския отбор на Берое заради инцидент по време на мач с Хасково 2012 от 12 февруари.

“Дисциплинарната комисия към БФБаскетбол се събра, за да разгледа доклад за инцидент на мача между Хасково 2012 и Берое Стара Загора от Държавното първенство за жени. Става дума за срещата от 12 февруари, когато 8:09 минути преди края на двубоя по трибуните се сблъскаха фенове на двата тима. Срещата бе прекъсната за около 30 минути и се доигра след извеждането на запалянковците на домакините от зала “Дружба” в Хасково. На основание чл. 34 от Дисциплинарния правилник за извършени непристойни прояви, които създават ненормална обстановка на терена и извън него от зрители – привърженици на гостуващия отбор Берое Стара Загора ДК наказа БК “Берое” гр. Стара Загора с провеждане на 1 (една) среща пред празни трибуни и имуществена санкция в размер на 500 лева”, се посочва в решението на БФБаскетбол.

Следващото домакинство на Берое, когато ще бъде изтърпяно наказанието, е на 22 март именно срещу тима на Хасково. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Имунитетът ни отслабва в края на зимата, особено ако е…