НАЙ-НОВИ:

Тапата по пътя Бургас-Созопол става все по-страшна!

Тапата на четирилентовия път Бургас-Созопол се обърна и вече е в посока от Созопол към Бургас.

Причината е тежка катастрофа с двама пострадали, която е станала край Крайморие, около 15:30 часа днес, съобщава Флагман.бг.

ПТП-о е в противоположното платно на горящата кола. Според очевидци причината за сблъсъка е разсейване. Един от автомобилите е шофирал с превишена скорост, водачът му явно е гледал горящата кола отсреща и се е забил в БМВ-то.

Вследствие на инцидента двама души са приети в болница, а в момента движението се извършва само в едната лента и трафикът е изключително затруднен.

В допълнение хиляди българи тръгнаха точно в този час от Созопол към София, което образува огромна опашка. В момента тя достига почти до Черноморец.

Препоръчва се или да не пътувате в следващите часове, или да използвате алтернативни маршрути през Ясна поляна, Маринка, Твърдица и ж. к. “Меден рудник”, но и там трафикът е кошмарен, а има много шофьори, които карат неразумно и се опитват да изпреварват, което създава реални предпоставки за ново ПТП. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Напоследък Рашко Минчев – Рашия нашумя, като фейсбук звезда. С…