Танцувално състезание спретват по време на „Beerфестът“ в Стара Загора

Международен младежки център, Община Стара Загора и неформалната група „Dance District“ канят на танцувално състезание „You(th) can dance” по време на „Beerфестът“ в Стара Загора.

До 18.00 часа, на 29 август, желаещите да са част от битката на талант и умения могат да се запишат за участие. За целта те трябва да изпратят 30-секундно видео със своите танцови умения – индивидуално за 1vs1 битките или групово с участниците, с които сформират отбор за хореография. Заявките за участие се изпращат на електронен адрес – [email protected]. В свободен текст, освен видеото, участниците следва да посочат: три имена, възраст, прякор, име на групата/crew (ако участват с групова хореография). Допустими танцови стилове на състезанието са hip hop, commercial, bboying, street jazz, popping, locking, LA style, House, Waaching, K-POP.
Специално жури от професионални танцьори ще осъществи предварителната селекция. На 30 август то ще обяви участниците, които са допуснати на финалите за груповите и индивидуални битки. Те ще се проведат на 5 септември на сцената на „Beerфестът“. По този начин участниците ще станат част от програмата на хип-хоп празника в четвъртъчния ден, преди изпълненията на Ъпсурт, Спенс и DeepZone project.
Финалистите, избрани на 30 август, ще бъдат уведомени своевременно, за да се подготвят за изява на голямата фестивална сцена и да се запознаят с регламента. Най-добрите ще получат атрактивни награди. Танцувалната надпревара се осъществява с подкрепата на Младежка банка Стара Загора.


image0 (9K)