Тази вечер в „Сълзи от рая“ за пореден път ще се питаме къде е раят и защо богатите плачат толкова много

Дали вече зрителите не се чудят защо турската драма „Сълзи от рая“ е с подобно заглавие? Къде е този рай, къде е блаженството на богатите? Така ли малко поне не светна слънце и на тяхната улица?

Но това беше емоционално отклонение, тъй като и в поредния епизод на теленовелата ще виждаме как Кая е обсебил съдбите на всички герои. Той така добре е оплел кошницата си, че сега само я пълни с плодове.

След като семейство Сойар падна в капана му и Кая стана собственик на много важен за фирмата им терен, сега той притиска клана на Сойар да сключат с него договор за съдружие. Колкото и да се противопоставят двамата братя, особено непримиримият Орхан, майка им Сема ги придумва все пак да подпишат.

В крайна сметка Арзу трябва да приеме, че Кая ще присъства толкова натрапчиво в живота ѝ.

Фамилия Сойар иска да отнеме акциите на Селим и Нилгюн.

И сякаш Мелиса най-дълго се съпротивлява на Кая. Само че никак не ѝ достига капацитетът да предизвиква дявола. Момичето се опитва да му скрои номер, но изобщо не преценява добре силите си. Кая излиза срещу нея с груби и твърди заплахи, че ако Мелиса не се откаже от войната, която е започнала с него, той ще убие нея и Селим. Размахвайки ожесточението си, Кая предлага на Мелиса да раздели Селим от Дженет.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)