НАЙ-НОВИ:

Тази вечер в “Сълзи от рая”: Нещо ужасно се случва на годежа на Селим и Мелиса

Тази вечер в епизода на турската теленовела “Сълзи от рая” сякаш всеки от главните герои играе задкулисни игри, за да навреди тайно другиму. Но най-големият фурор е на годежа на Селим с Мелиса.

Първо Орхан ангажира ресторанта, в който работи Дженет, за събитието на своята племенница. Дженет вдига скандал, защото си мисли, че Селим иска да я нарани по този начин.

Междувременно се оказва, че Кая е влюбен в Арзу и с трепет се подготвя за нощта с нея. Тя обаче е вещица, която отново го заплашва с убийство. Кая е бесен, а Джавидан си тръгва.

На годежа изглежда някой играе двойна игра. Дали това не е Нилгюн, която някак изведнъж подкрепи съюза между сина си и Мелиса, след като беше твърдо против?

image0 (9K)

Всички чакат Арзу за ритуала с пръстените, а Нилгюн грабва микрофона и приканва гостите да се насладят на снимки на младите и на тяхната любов. На екрана обаче се появява запис, който разбива всички илюзии на Мелиса за общо бъдеще със Селим.

Селим е освободен от ангажимента към Мелиса. Какво ще направи той веднага след това, почти мълниеносно, ще разберете довечера от 20 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Весело тържество за малките екохудожници участвали във второто издание на…