НАЙ-НОВИ:

Тази вечер в “Сълзи от рая” Кая получава Арзу на тепсия, предадена от нейния съмишленик

Тази вечер в турската драма “Сълзи от рая” показват за пореден път колко неистово, до болка вманиачено е желанието на Дженет да види лицето на майка си.

Кая продължава да се съпротивлява на искането на дъщеря си да ѝ покаже майка ѝ. Тя от своя страна е крайно разочарована от това и е решена на всяка цена да продължи издирването, дори и да го направи сам сама.

Дженгиз вече твърдо е срещу Арзу и дори помага на Махир и Кая да осуетят бягството на Арзу и Мелиса, които са наели лодка, но тъкмо да се качат в нея, там се появяват Кая и Махир. Бащата успява да се пребори с жена си и изпраща Мелиса в клиника, за да я спаси от затвора. Кая пък продължава да се домогва до Арзу, предлагайки ѝ да избягат заедно.

Дженет вече искрено се съмнява, че някой си играе с търпението ѝ.

Йозлем съобщава на Махир, че чака дете от него. За това разбира и Арзу, която прави демонстративен скандал пред всички, удряйки шамар на неверния си съпруг.

Довечера от 21 часа по бТВ ще стане ясно кой ще изпрати на Дженет последната част от пъзела. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
В средата на седмицата мнозина ще са под влиянието на…