НАЙ-НОВИ:

Тази вечер в “Сълзи от рая”: Какво има в писмото на Арзу до Дженет

Тази вечер в турската сага “сълзи от рая” основната тема е неосъществената връзка между майка и дъщеря в лицето на Арзу и Дженет, както и всички последващи от това действия на останалите герои в сериала.

Дженет вече е убедена във виновността на баща си и го отпраща. Мукадес също го ненавижда. Нищо повече не задържа Кая при детето му и затова той си тръгва.

Истинската Дженет всъщност е богата наследница от Принцовите острови

Двете сестри така и не са се сдобрили, въпреки непрекъснатите опити на Мелиса да намери пътека към Дженет, търсейки нейната прошка, която младата архитектка продължава да ѝ отказва. Мелиса не иска да вижда майка си, а отчаяната Арзу е принудена да пише писма на двете си дъщери.

Животът на истинската Арзу в “Сълзи от рая” е още по-драматичен и от сериал

Арзу говори насаме с Мукадес, а после се качва в стаята на Дженет и чете дневника ѝ. Оставя писмото си на страницата, на която Дженет е написала въпросите за майка си.

Джавидан/Арзу обещава на възрастната жена, че повече никой няма да пострада и се обажда на Кая, за да го покани на среща.

Какво още ще се случи в епизода довечера, гледайте в 20 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
На 15 август от вас ще се изисква по-голяма практичност…