Тази вечер в „Сълзи от рая“ истината се прокрадва между лъжите и интригите

Тази вечер в епизода на турската сага „Сълзи от рая“ някои от главните герои в сериала стъпка по стъпка правят неочаквани разкрития.

След като Сема вижда как санитари и сестри влачат внучката ѝ по коридора на клиниката, тя решава да я прибере вкъщи, но ѝ поставя твърдо условие – да забрави за Дженет. Вече у дома Мелиса започва собствено разследване за миналото на майка си. Тя разговаря с Арзу, укорявайки я, че крие нещо от нея.

Полицаите се съмняват, че опитът на Дженгиз да се самоубие, е инсценировка. Нилгюн не казва нищо на разследващите, но обявява на мъжа си, че е скрила снимките от смъртта на Ръза, като го заплашва, че ако оцелее – ще ги покаже на служителите на закона. Кая разбира, че уличаващите Дженгиз кадри са у Нилгюн.

Баба Мукадес се съмнява, че Кая е замесен в опита за самоубийство.

В крайна сметка, в епизода става ясно, че Дженгиз оцелява. Но още нищо не му се е разминало, тъй като Селим прави неочаквано разкритие – в бюрото на баща си той намира част от снимката-пъзел. Съобщава неприятната новина на Дженет и продължава да търси връзка между бща си, Кая и Арзу.

Какво още ще се случи в сериала, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)