НАЙ-НОВИ:

Тази вечер в “Сълзи от рая” екшънът се разраства: Отвличане, стрелба… сватба

Тази вечер в епизода на турската теленовела “Сълзи от рая” двете сестри отново са в беда и виновникът за смъртната опасност е пак Джихан.

Сватбата е започнала, но длъжностното лице отказва да продължи ритуала под натиск, тъй като Джихан го заплашва.

Голямо тържество, няма що… Кая е там като гост, но… вързан. Джихан заповядва да освободят врага му, малко преди Арзу да подпише.

Селим се появява на ритуала с човека, който уж е умрял при инцидента с Мелиса. И започва екшънът…

Кая предизвиква престрелка, полицията се намесва, Джихан заплашва двете момичета на Арзу, която не подписва акта за граждански брак, но пък разбира, че децата ѝ са в опасност, защото Джихан ги отвлича и ги отвежда в гората.

Мелиса и Дженет успяват да избягат, но Джихан ги открива и отново ги хваща. Полицията е по петите им. Органите на реда са открили колата и телефона на похитителя.

Кая е арестуван, а момичетата са вързани в скалите току над брега на морето.

Докато се разиграва всичко това, Йозлем не е никак кротка. Тя се настанява в семейната спалня на фамилия Сойар и се заканва, че ще се омъжи за Махир. Сема е бясна, но синът ѝ се опълчва срещу нея в защита на родилата детето му Йозлем.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте от 20 часа довечера по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Възложител: Мини Марица изток ЕАД, гр. Раднево Номер на поръчка…