Тази вечер в „Сълзи от рая“ голямата тайна пада окончателно

Тази вечер в епизода от турската драма „Сълзи от рая“ дълго пазената тайна на Арзу, която всички знаеха от доста време, излиза наяве и за най-важния човек – дъщерята Дженет, от която се криеше коя е нейната майка.

Последното потвърждение Дженет получава от баба си Мукадес. Момичето обвинява възрастната жена, че е мълчала толкова години. И след като вече знае, че именно Джавидан/Арзу е нейна майка, тя не я приема изобщо.

Животът на истинската Арзу в “Сълзи от рая” е още по-драматичен и от сериал

В това време Кая отказва да освободи Пънар, защото иска да я използва срещу Селим, който отдавна му диша във врата. Младият мъж научава, че Кая е изнасилил Джавидан и така се е появила Дженет.

Става ясно и за измамата на Мелиса, която от доста време се преструва на парализирана. Самата тя се издава, а Арзу е бясна от манипулацията на дъщеря си и ѝ зашлевява шамар. Колкото и да се опитва майката да я убеди, че Дженет има право да знае истината, толкова по-голям е отпорът на Мелиса, която на всичко отгоре се прави, че не знае нищо, но тя така или иначе никак не иска да се сдобие със сестра и тя да е точно Дженет.

Истинската Дженет всъщност е богата наследница от Принцовите острови

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)