НАЙ-НОВИ:

Тази вечер в “Сълзи от рая” Арзу грабва пистолет от сейфа си

Тази вечер в епизода на турската сага “Сълзи от рая” главните герои продължават да се блъскат с въпросите кой на кого е дете, защо и какви са последствията от това.

За да се сдобри с дъщеря си, Арзу решава да не се развежда с Махир. Мелиса иска да напусне фирмата и да се види с Кая. Въпреки, че се е пренесла при Селим, тя моли майка си за разрешение да живее при него, а той пък я упреква, че си играят на семейство.

Чаровникът Селим в “Сълзи от рая” от модния подиум до сериалите

Селим намира Дженет заспала на гроба на Ахмед. Тя е безкрайно изтощена, а младият мъж се опитва да я успокои. Дженет му разказва, че не Ахмед е нейният баща.

Истинската Дженет всъщност е богата наследница от Принцовите острови

Кая предупреждава Мукадес да пази тайната на Джавидан/Арзу, за да има той необходимото време да се сближи с Дженет. Момичето все пак го приема и го прегръща.

Сема пита снаха си какво е намислила, след като я вижда да вади пистолет от сейфа, а Арзу отговаря саркастично, че свекърва ѝ не може да промени факта, че именно Арзу е майка на Мелиса и съпруга на Махир.

Животът на истинската Арзу в “Сълзи от рая” е още по-драматичен и от сериал

Какво още ще се случи в епизода, ще гледаме довечера от 20 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
С 550 евро глобиха мъж от Холандия, който откраднал монети,…