Тази вечер в „Завинаги“ Фарук среща Сюрея и избълва огън

Тази вечер в хитовия турски сериал „Завинаги“ новите лица в сюжетната линия на теленовелата придобиват все по-ярки очертания. Съдбите на Гарип, на неговата дъщеря и на адвоката-музикант Джан все повече се преплитат с живота на познатите вече герои.

Гарип Селимер, любовта от младостта на Есма, разбира, че целта на Адем не е богатството на фамилията Боран, а отмъщението. Той все още е загадка за султанката и тя нарежда на верния Акиф да проучи какво се е случило с него през изминалите години, когато тя го изгубва от погледа си.

Зрителите видяха и случайната среща на Осман с дъщерята на Гарип. Къдрокосата фурия стремглаво накара очите на младия мъж да светнат, а нежната му душа беше тотално пометена. Момичето се оказа астматичка също като него и всъщност това беше преломният момент в запознанството им.

Тази вечер в “Завинаги” Фарук дава неочакван отговор на молбата на Сюрея

Въпреки надеждата на Сюрея да не вижда Фарук, това се случва много скоро след жестокото им скарване в Прага. Сюрея е с Адем и Дилара в едно заведение и там се появява съпругът ѝ. Той създава проблеми на жена си и тя е принудена да изпрати адвоката си при него.

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

В имението Боран никой освен Есма не е съгласен с развода им. Братята макар, че действат много внимателно, постоянно намират начин да кажат на батко си да не се развежда. След като вече е наясно с условията на Сюрея за разтрогването на брака им, Фарук не се съгласява. И за слепец все още е видно, че той е лудо в нея. Както и тя…

Организацията по сватбата на Дилара и Адем върви стройно до момента, в който почти на големия ден се оказва, че тържеството остава без музиканти. Фарук е склонил да присъства на сключването на брака им, но кой ще се погрижи за доброто настроение на гостите, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)