НАЙ-НОВИ:

Тази вечер в “Завинаги” Фарук дава неочакван отговор на молбата на Сюрея

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал “Завинаги” отношенията между Фарук и Сюрея се люшкат в двете крайности. След дългото боледуване от бягството на Сюрея, Фарук взема неочаквано решение.

Есма е решена да се срещне с адвоката на Адем и моли Осман да я придружи до кантората му. Какво обаче е учудването ѝ, когато научава името на юриста? Той се казва Гарип, израснал в нейното семейство, и двамата са били много влюбени един в друг. Есма не успява да се види с него, защото в момента на нейното посещение той отсъства.

Есма от “Завинаги” претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

През какви преврати преминават емоциите на Фарук и Сюрея?

Двамата прекарват нощта заедно, но младата жена предупреждава съпруга си, че помиряването им няма да е нито леко, нито бързо. Докато той още спи, тя вижда съобщение в телефона му, изпратено от Бегюм. В него е нейна снимка с Емир. В този миг ревност изяжда Сюрея и тя решително си тръгва от хотелската стая, оставяйки само бележка, че иска развод, защото безвъзвратно е изгубила доверието си във Фарук. Когато той се събужда и прочита написаното от нея, веднага отива в кафенето, където тя работи.

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

Какъв ще бъде неочакваният му отговор, гледайте епизода довечера от 20 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Турcкият шoфьoр, кoйтo уби cръбcкaтa музикaлнa звeздa Шaбaн Шaулич при…