Тази вечер в „Завинаги“ сватбата на Дилара става арена на бурни събития

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ сватбата на Дилара става арена на много бурни събития, Адем разплаква булката.

Делото, което започва Адем срещу фамилия Боран, стига дотам, че Фарук предлага пари на новоизлюпения си брат, за да се откаже той от претенциите си. Той естествено веднага информира адвоката си Гарип Селимер.

Фарук спазва обещанието си и отива при Емир, докато Бегюм се възстановява след интервенцията в болницата.

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

И идва големият ден на Дилара!

Който претърпява голямо фиаско.

Фарук всячески се опитва да омилостиви Сюрея, за да се сдобри с нея – кани я на танц, а когато тя му отказва да се върне при него, той я целува.

Както стана ясно, поради заболяване на музикaнта, обещал да свири на сватбата, Дилара покани адвоката на Сюрея – Джан, да се погрижи с групата си за настроението на гостите. Джан се съгласи, а Сюрея пее заедно с него за всички присъстващи. Отбраното общество на Бурса е скандализирано, че снахата на Боран е певица. В края на песента единствен Фарук започва да ръкопляска, след него Осман и останалите братя, докато искат-не искат, се включват всички. Ревност обаче започва да гризе Фарук,гледайки любимата си с другия музикант,който ѝ стана близък и в ролята си на неин адвокат.

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

Но тази случка бледнее пред това, което предстои да се разиграе на сватбата.

Адем хвърля бомбата на всеослушание, че е незаконен син на Февзи. Мурат се нахвърля срещу него, а Фарук се опитва да ги разтърве. Есма беснее и единствено Гарип е свободен, за да я успокоява.

Каква ще бъде реакцията на булката Дилара, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)