НАЙ-НОВИ:

Тази вечер в “Завинаги” гръмва нова любовна бомба

Тази вечер в хитовия турски сериал “Завинаги” неочаквано за зрителите става факт нова любовна връзка, която обаче все още е тайна за основните герои в теленовелата.

След провала на сватбата, Дилара е отчаяна, но манипулативният Адем успява да я задържи да не разтрогва брака им. Засега…

Сватбата на Дилара става арена на бурни събития

Фикрет и Фарук влизат в нова свада заради скандала с публичното обявяване, че Адем е син на Февзи Боран. На Есма ѝ идва да се скрие в миша дупка от преживения срам, но това не е в нейната борбена природа. Първата ѝ крачка е да забрани на Фарук да преследва Сюрея, която на сватбата притури още към унижението на свекърва си, изявявайки се като певица.

Джан пък е очарован от новата си клиентка и ѝ предлага да работят заедно като музиканти. Изпращайки Сюрея и Санем до дома им, той остава по покана на лелята за закуска. Но… Идва Фарук…

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е розова, колкото е в сериала

Най-голямата бомба в епизода поднасят Акиф и Санем, които прекарват страстна нощ заедно, но любовната им връзка остава тайна за останалите.

Сюрея моли Баде да ѝ събере дрехите от имението и да ѝ ги занесе в квартирата.

Мурад и Баде от “Завинаги” – двойка в сериала и извън него, но не задълго

Ипек и Есма влизат в нов съюз.

Какво още ще се случи в “Завинаги”, гледайте довечера от 20 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Конър Макгрегър записа светкавична победа за 40 секунди срещу Доналд…