Тази вечер в „Завинаги“: Един от синовете в семейство Боран е в смъртна опасност

Тази вечер в епизода на турската теленовела „Завинаги“, създадена по действителен случай, основите на фамилия Боран силно се разклащат.

Заминаването на Есма пропуква здравата спойка между братята. Осман е много тъжен. Фарук вече е намерил подходящата къща за него и съпругата си, но не в Истанбул, както си е мислила Сюрея, а в Бурса. Мурат е страшно разочарован и не приема, че някой ще отдели брат му от имението. За това той обвинява снаха си и дори я заплашва, че никога няма да ѝ прости.

Фикрет отива в Истанбул при майка си с нападките, че тя държи само на големия си син. Султанката реагира остро на думите му.

Ипек продължава да се люшка в личната си драма и изпада в нервна криза. Не понася брака си с Фикрет, иска да е близо до Фарук, а той се изнася… Майка ѝ се вижда в чудо, дава различни съвети и предложения, които дъщерята категорично отхвърля.

Бегюм отдавна съжалява, че е напуснала Фарук, но вече дава и външен израз на разколебаването си.

Мурат катастрофира тежко с мотора си. Ипек е готова да нарани етърва си с разкритие за Бегюм, но Зейнеп съобщава за инцидента. Семейството се събира в болницата.

Ще спасят ли лекарите Мурат, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)