Тази вечер в епизода на „Сега и завинаги“: Нур намеква на Ийт, че има още нещо между Иджлял и Фарат

И тази вечер поредният епизод на турския сериал „Сега и завинаги“ ще държи в напрежение своите почитатели. Серията изобилства от машинации, кроежи и двойствено поведение от страна на повечето герои във филма.

[ad id=“225664″]
Ийт се изпуска пред Нур и казва за Иджлял „жена ми“. Кавгите и скандалите между тях продължават и те са изнервени до краен предел, особено младата жена, която настоява любимият ѝ да остави Иджлял и да бъде щастлив с нея. Тя фучи и трещи, но въпреки това винаги гледа да е до него. В хода на един от разговорите им Нур се изтърва, че не става дума само за любовта на Фарат към Иджлял, но има и нещо друго. Ийт полудява.

Схемите на Иджлял и майка ѝ приемат нова посока. Айтюл настоява дъщеря ѝ да държи поведение на жертва от създалата се ситуация с Фарат. Окопитени отново, техните планове да разделят Ийт и Нур пак им дават кураж.

[ad id=“236993″]

Фатих не пропуска случай, за да бъде близо до Нур. Идвайки в дома им, той научава, че тя е зле след поредния скандал с Ийт и се е затворила в стаята си. След като Нур все пак се съгласява да говорят, полицаят я пита не се ли е изморила от любовния триъгълник и не крие ли тя нещо важно от Ийт.

[ad id=“236999″]
Елмаз споделя с Джахит, че Иджлял сега се чувства добре, защото Ийт я ревнува. Братът не е съгласен с това заключение. Фарат се обажда на Джахит и го вика да се видят, за да дава съвети как Иджлял да не бъде тормозена.

[ad id=“237001″]
Бавно, плавно и обещаващо се развиват отношенията между Емин и Ямур. Колкото и да са като котка и мишка на моменти, двамата младежи се търсят, помагат си, но и изпадат във взривоопасни ситуации. Пънкарят, приятел на Ямур отново се появява и създава проблеми. Скриваното от роднините раняване на Емин вече е разкрито. Ямур удря младежа и се налага да му се направи операция в болницата.


image0 (9K)