НАЙ-НОВИ:

Тази вечер в “Сълзи от рая” се решава съдбата на Мелиса – затвор, лудница или бягство

Тази вечер в поредния епизод на турската драма “Сълзи от рая” целият сюжет се върти около това какво решение ще вземе Дженет относно Мелиса и какво ще се случи с озверялата от ревност млада жена.

Дженет отказва да подаде жалба срещу Мелиса, защото не иска тя да влезе в затвора. Момичето се притеснява за нея, тъй като чудесно знае какво е в затвора и не иска да причини това на бившата си приятелка. Дава сериозен отпор за това както на Селим, така и на Кая.

Баща ѝ се кани да изпрати Мелиса в лудница и заплашва Арзу с това. Казва ѝ, че Дженет иска да види майка си и ако тя не изпрати дъщеря си под лекарско наблюдение, вече ще я издаде на Дженет. Същевременно Кая убеждава Махир да изпрати Мелиса в психиатрия.

Арзу е много уплашена и търси помощта на Дженгиз, за да скрие Мелиса. Той отново е на линия за всички прищявки на Арзу и иска и той да замине с тях, заради преследването и заплахите от страна на Кая.

По какъв начин Арзу отново ще се измъкне от трудната ситуация, предстои да видим от 20 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Обичаният водещ на няколко знакови предавания в телевизията и радиото…