НАЙ-НОВИ:

Тази вечер в “Сега и завинаги”: Ийт лежи в кръв под една скала

Какво ще се случи тази вечер в поредния епизод на любовната сага “Сега и завинаги”? – Ще видим в 20 часа по бТВ, но ще надигнем малко завесата все пак…

Драматични събития и излизаща на светло нова любов в турския сериал.

[ad id=”225664″] Емин и Ямур видимо се радват, когато се срещат, макар и случайно понякога. Младото момиче говори с Елмаз за чувствата си към брат ѝ. Елмаз от своя страна ѝ казва, че Емин също е влюбен в нея. Бременната жена споделя с Джахит за случващото се между двамата млади, а той я упреква, че тя подклажда отношенията им.

Назан и Иджлял манипулират Ямур.

Нур е отчаяна. С Ийт само се карат. Тя подписва нов договор с модната агенция, а през това време Емин е с нея. Служителките го харесват и го водят за пробни снимки като модел.

[ad id=”236993″] Фатих ще пилотира хеликоптер, а с него ще се качи и Ийт, който изпитва ужас от летенето. Двамата отново са на нож. Мафиотите знаят всяка тяхна стъпка, включително и момента, в който хеликоптерът излита. Машината се поврежда, Фатих се опитва да кацне принудително, но не успява.

[ad id=”263680″] Опитът някой от къщата да се свърже с Ийт претърпява крах. Нур също звъни на Фатих, но и неговият телефон е изключен.

Ийт лежи в кръв под една скала. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Върховната касационна прокуратура започва проверка на предоставена концесия в Национален…