Тази вечер в „Завинаги“ Фарук се запознава със сина си Емир

Тази вечер в хитовия сериaл „Завинаги“ завесата над няколко тайни леко се повдига, защото както винаги – скритото все някога изплува.

Фарук научава, че Адем му се пада роднина, защото е братовчед на Ипек.

Сюрея не може място да си намери от притеснение заради убеждението, че над къщата на Боран тегне прокоба и се замисля над думите на Ипек, казани в момента, когато на двора изгоря детската люлка, че откакто Сюрея е дошла в имението, непрекъснато се случват неприятности. Дали пък наистина тя не е причината за лошото стечение на обстоятелствата? – мисли си бременната Сюрея.

Есма получава странно за нея обаждане, че от къщата ѝ е открадната скъпа огърлица. Тя тръгва по следата и разкрива крадлата Санем.

Бащата на Ипек разбира за неосъществената мечта на дъщеря си да има самостоятелна къща с Фикрет извън имението на Боран, разбира и за отказа на фамилията да им даде пари за купуването ѝ и затова решава той да я подари на дъщеря си.

Стана ясно, че Бегюм е на химиотерапия, заради тежко и коварно заболяване. Тя се среща със Сюрея, която я убеждава да запише Емир в нейната и на Дилара музикална школа. Детето отива там, но към школата се е запътил и баща му Фарук. Какво ще се случи на тази среща, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)