Тази вечер в „Завинаги“ Сюрея поднася разтърсваща изненада на Есма

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Сюрея катастрофира на път към Съдебната палата в Бурса, за да се яви на делото за развода. Закъснява и адвокатът ѝ успокоява Фарук, че тя пътува.

Сюрея пристига в съда леко ранена. По време на заседанието заявява, че не иска да се развежда. Фарук се съгласява да дадат още един шанс на брака си и делото е прекратено.

Младата жена разказва какво е видяла, докато е била в безсъзнание. Сърдита е много на Фарук, но му признава, че не може да живее без него.

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е розова, колкото е в сериала

В същото време Есма е във вихъра си, организирайки празника по повод рождения си ден. Съвсем тенденциозно тя кани отново Бегюм с Емир, дори и сватята си. Разпорежда на Осман да покани и приятелката си. Рожденичката получава писмо и подарък от Гарип – малка дървена фигурка… Помните, че в гнева си Есма счупи нейното конче, спомен от младия Гарип, а той ѝ връща неговата статуетчица, с което се сбогува с нея.

Есма от “Завинаги” претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

Гостите вече са в имението, когато влизат Фарук и Сюрея, а султанката изпада в шок и веднага се затваря в стаята си. Любящият син се качва при нея, за да ѝ обясни случилото се, но тя го изгонва. Лагерите на привържениците и на враговете на Сюрея в крепостта на Боран отдавна са известни. Братята и персонала се радват на нейното завръщане, докато султанката изригва в неудържимо недоволство, а Ипек доста по-прикрито съжалява за привилегиите, които Сюрея отново и с лекота ще ѝ отнеме. Съперничеството и омразата към по-голямата снаха винаги са водили действията и настроенията на Ипек.

Какво ново ще се случи в живота на Осман, докъде ще стигне Мурад в ревността си към Баде и още много интересни ситуации, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)