Тази вечер във „Вътрешен човек“ някой прави ДНК анализ за установяване на бащинство

Тази вечер в епизода на турския крими сериал „Вътрешен човек“ някой решава, че ще прави ДНК анализ за установяване на бащинство, наемайки за това доверен човек.

Ако се чудите кой е този някой, когото го гризе съмнение, няма да ви държим дълго в неведение. Йешим, жената на Касапина, е човекът, когото го гложди мисълта дали Мелек случайно не е истинска дъщеря на Джелял. Точно заради това тя предприема действия.

Татко Джелял или актьорът Четин Текиндор, за когото журналист пуска иронична забележка, променила живота му

След като Мерт беше разсеян, говорейки с Джошкун по телефона, и не прегледа целия запис от къщата на Акън Ашък, по-късно той вижда Сарп в хола пред камерите, разговаряйки с жената на Кюстенджили. Мерт предизвиква Сарп да направи грешка, като за това използва Ейлем, но плановете му се провалят.

Син на емигрант от България, Чаатай Улусой – привлекателен, харизматичен, сериозен

Срап стъпва на пръсти заради Мелек, защото усеща подозрението на Джелял, че те двамата имат връзка. Бащицата прави отчаяни, но напразни опити да се сдобри с дъщеря си.

Напълно променен, Чаатай Улусой влиза в ролята на българския турчин Коджи Юсуф

Рижият отново навдига глава. Успял отново да стъпи на крака, получил малка част от бизнеса на Касапина, Алянак се е обградил с верни хора и застава отново срещу Джелял, като започва да събира информация за всички недоволни от големия мафиот.

Какво още ще се случи в епизода, ще видим довечера от 21 часа по бТВ.


image0 (9K)