Тази вечер във „Вътрешен човек“ Мерт и Сарп попадат в опасни и рискови ситуации

Тази вечер в епизода на крими сериала „Вътрешен човек“ Сарп и Мерт си говорят за любов, загърбили опасните и рискови ситуации в живота си.

Двамата братя споделят за чувствата си към Ейлем и Мелек. За Сарп дъщерята на Касапина е тотално изгубена и му остава само да си спомня за красивото и мило момиче, което застана пред него, за да го спаси от убиеца на Кудрет, а после си отиде от този свят. Мерт разказва на Сарп, че именно той е бил нейната първа любов.

В същото време Мерт не може да си прости, че е наранил Ейлем. Тя самата също не знае какво да мисли и да решава относно него.

Джелял и Кудрет се срещат в махалата на Касапина и той е бесен. Мерт го моли да довърши врага му.

Сема е започнала да се съмнява за Сарп. Припомня си разговорите на Юсуф със Сарп и идва моментът, в който младата следователка заявява на новия си шеф, че файловете за Сарп може да са изтрити.

Погребват Юсуф, а Сарп е там. И кой мислите го издебва и го хваща? Най-преданият убиец на Джелял – Давуд, който води полицаят под прикритие при „татко“ си. А Мерт обещава на стария мафиот лично да застреля Сарп.

Но и Мерт е заловен, но от Кудрет, а Рижия хваща човека на Джелял.

Заповедта на Касапина е ясна – да се убие Сарп. Но той е с най-опитния, а освен това Давуд му има зъм от самото начало. Сарп прави рискована и опасна постъпка, но каква е тя, ще видите в епизода довечера от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)