НАЙ-НОВИ:

Тази вечер във “Вътрешен човек” Мелек е отвлечена от Давуд

Тази вечер в крими сериала “Вътрешен човек” току-що дошлият в съзнание след прострелването и последвалата тежка операция Джелял отново е на ход в прикриването на истината.

Старият мафиот разбира, че Мелек е научила най-добре пазената му тайна и накарва Давуд да я отвлече и да я скрие, за да не може тя да разкаже наученото от Джошкун. Дясната ръка на Касапина изпълнява безприкословно заповедта, защото му е казано, че така ще опази Мелек от хората на Кудрет.

Мерт успя да сплаши свидетеля на стрелбата срещу Джелял и да го накара да мълчи, но Юсуф изпраща при него Ейлем, която го убеждава да говори.

Нито Сарп, нито Мерт могат да се свържат с Мелек. Полицаят пита татко Джелял за нея и той го подхлъзва, че е изчезнала заради нейната сигурност, а Сарп се обажда на Юсуф, който нарежда екип да претърси къщата на Касапина. Всичко се разиграва за минути. Джелял предупреждава Давуд да изведе Мелек от дома му и полицаите не я намират там.

Мелек моли Фулия за помощ.

Драматичен финал на сезон 1 на сериала “Вътрешен човек”

Какво още ще се случи в епизода, ден преди да свърши излъчването на 1 сезон на сериала, гледайте от 21 часа по бТВ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Тази вечер в епизода на турската драма "Сълзи от рая"…