Тази вечер във „Вътрешен човек“ Джошкун излиза от леговището си и се обажда на Мерт

Тази вечер в епизода на турския крими сериал „Вътрешен човек“ Сарп преминава в нелегалност – човек, който няма какво да губи, ръководен единствено от силата и волята за отмъщение.

Той още не знае, но всички надежди, които възлага на Гьокхан – синът на убития Юсуф, потъват в омразата на полицая, който е убеден, че именно Сарп е стрелял и е довършил баща му. Гьокхан изгаря и хартиеното досие на полицая под прикритие и за неговата дейност вече няма никакви доказателства.

Къванч Татлъту е детрониран от друг популярен чаровник – Чаатай Улусой, актьорът изиграл ролята на Сарп

След като Рижия и хората му освободиха Сарп от арестантския конвой, полицията тръгва по петите му, но това ни най-малко не впечатлява обръгналото в трудности ченге. Сарп е сложил трайно на мушката си Касапина и сега започва истински да го тормози. Докато беше внедрен в мафията, нямаше такава свобода на действие. Около Джелял започват да избухват взривове навсякъде. Но старата лисица вади от ръкава познатия фокус: Заплашва полицая, че ако не се откаже от вендетата, ще пострада брат му, когото той така и не  откри толкова години.

От нафталина, скрит на сигурно и топло, отново се появява Джошкун, който проваля плановете на Касапина да манипулира Сарп с брат му. По познатия вече начин на позвъняване и пускане на малко информация, мизерникът се обажда на Мерт с обещанието да му каже новини за истинското му семейство. Но разговорът им е подслушван от Джелял, който се опитва да осуети срещата им.


Давуд и главорезите му хващат Джошкун, но Сарп го освобождава.

Кръвният враг на Касапина – Кудрет, научава, че ченгето е побъркало от страх неговия противник. Алянак пък е доволен, защото неговата цел, освобождавайки Сарп от полицаите, е „лудото момче“ да убие Джелял. Но Кудрет има друг план.

Какво ще се случи, когато Мерт все пак отива на среща с Джошкун, гледайте в епизода довечера от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)