Съпругата на британския принц Хари се разплака по време на интервю

Съпругата на британския принц Хари – актриса Меган Маркъл, се просълзи, докато говореше за трудностите, с които се сблъсква – вниманието на медиите към нея като нов член на кралското семейство и като майка на кралско бебе.

Херцогинята на Съсекс се разплака по време на интервю, което е част от документален филм за нея и принц Хари.

Меган заяви: „Вижте – всяка жена, особено когато е бременна, наистина е уязвима и това беше голямо предизвикателство. След това, когато имате новородено – знаете… И особено за жената, това е много. Сложете всичко това върху усилията да бъдете млада майка или да се опитвате да бъдете младоженка…„. При последните си думи Меган видимо се разчувства.

Тя благодари за въпроса на водещия, който я пита: „Би ли било честно да се каже, че не е лесно, тъй като всъщност всичко това е борба?“. Меган без колебание отговаря – „Да“.

Бившата актриса споделя, че най-близките й приятели са я предупредили, че омъжвайки се за принц Хари, британските медии ще съсипят живота й.

По-рано и принц Хари се оплака публично от проблемите, които британските медии създават на него и съпругата му. Той сподели за лошите спомени, които му навява всяко щракване или светкавица на апарат на някой папарак или фоторепортер. Неговата майка принцеса Даяна също беше обект на ожесточено преследване от страна на медиите.

След трагичната й смърт британци протестираха с плакати, на които пишеше: „Папараците я убиха“.


image0 (9K)