НАЙ-НОВИ:

Съновник Ю

Какво сънувахте снощи – съновник

От дълбока древност е доказано, че това, което сънуваме, особено ако си го спомняме много ясно, има значение. Не всички сънища са пророчески, но ярките образи, които остават в съзнанието ни дълго след като се събудим, са показателни.
Сега може да проверите значението на Вашия сън с новия пълен съновник на ЗАРАТА. Натиснете в азбучния указател буквата, с която започва думата от съня Ви и открийте нейното тълкувание.


АБВГДЕЖЗИЙКЛМНО

 

ПРСТУФХЦЧШЩЪЬЮЯ

ЮБИЛЕЙ, ЮБИЛЯР
Ако честваш на някого или ако ти си юбиляр в съня си, ще се радваш на почит и уважение от околните, с чест и достойнство ще доживееш дълбоки старини.
ЮДА
Себе си ако сънуваш в тази роля, ще те предаде някой от близките ти. Ако в съня ти по някакъв начин присъства образът на Юда, значи си прекалено недоверчив, а е по-добре да се вслушаш в съветите на доверените си.
ЮЗДА
Купуваш ли насън, ще напуснеш родината си. Ако държиш юзди в ръцете си, няма да се справиш с работата си достатъчно успешно. Ако слагаш юзда на животно, ще те натоварят с работа, която не ти е по сърце, но ще натрупаш полезен опит.
ЮМРУК
Че свиваш или удряш някого с юмрук, сънуваш ли, наяве ти предстои скарване, кавга. Ако насън те ударят с юмрук, неоснователно ще се разсърдиш на приятел. Ако гледаш юмручен бой, ще имаш затруднения в работата си, може да загубиш пари заради необмислени постъпки.
ЮНАК
Ако видиш в съня си, ще получиш изгодно предложение, ще се радваш на успех. Ако ти си юнак, най-вероятно ще претърпиш сериозен финансов удар, ще преживееш критичен период.
ЮНОША
Сънуваш ли се, ще чуеш добри думи за себе си. Ако видиш юноши в съня си и им завиждаш за младостта, наяве ще се опиташ да подновиш старите си занимания или да съживиш отдавна изоставени планове.
ЮРИСТ, ЮРИСКОНСУЛТ
В съня са предупреждение за повече внимание във финансови дела, при боравене с пари или скъпоценности.
ЮТИЯ
Да видиш насън, е знак за успех в трудна или опасна работа. Ако гладиш с нея, ще се набъркаш в чужди дела. Ако се опариш от нея, чака те раздяла. Ако изгориш нещо с ютия и много се ядосваш в съня си, наяве ти предстои благоприятна промяна, бизнесът ти ще потръгне.