НАЙ-НОВИ:

Съновник Й

Какво сънувахте снощи – съновник

От дълбока древност е доказано, че това, което сънуваме, особено ако си го спомняме много ясно, има значение. Не всички сънища са пророчески, но ярките образи, които остават в съзнанието ни дълго след като се събудим, са показателни.
Сега може да проверите значението на Вашия сън с новия пълен съновник на ЗАРАТА. Натиснете в азбучния указател буквата, с която започва думата от съня Ви и открийте нейното тълкувание.


АБВГДЕЖЗИЙКЛМНО

 

ПРСТУФХЦЧШЩЪЬЮЯ

ЙЕРАРХИЯ
Сън, в който всички елементи изграждат стройна йерархическа структура или се подчиняват на нея, е предзнаменование за ред и хармоничност във всичките ти дела и взаимоотношения. Ако йерархията е пречка, вместо да е продуктивна система, значи ти предстоят бюрократични проблеми, сложни взаимоотношения с вишестоящите или конфронтация с официалните власти. Сънят също така е и знак за потиснати сексуални щения.

ЙЕРОГЛИФ
Ако насън видиш йероглифи, значи недостатъчните ти знания, умения, образование или квалификация може да ти костват загуба на много пари. Ако четеш или разбираш написаното с йероглифи, ще успееш да се справиш с проблемна ситуация, която изисква извънредно много интелектуален потенциал.

ЙОГА
Да видиш насън, е знак, че ще срещнеш силен противник с нетрадиционно поведение. Сънуваш ли себе си като йога, ще надминеш себе си в старанието си да постигнеш нещо желано.