В „Сълзи от рая“ довечера: Арзу е като паяк с изплетени мрежи, но от качествени интриги

В епизода на теленовелата „Сълзи от рая“ тази вечер ще станем свидетели как Арзу продължава да плете мрежата на интригите си около Дженет.

Арзу дава на Дженет да прочете предсмъртното писмо на Мелиса, която разказва за несподелената си любов към Селим. Майката моли сирачето да се откаже от младия мъж и да се раздели с него.

Мелиса вика Селим у тях и пожелава заедно с него да гледат филм, но той студено ѝ казва, че не може да остане дълго. В това време Орхан и Дженет обсъждат новия план и той иска помощта на архитектката за Мелиса. Той все още се опитва да разбере защо младата жена се е опитала да се самоубие.

Майка и дъщеря се скарват, защото Мелиса не си е изпила хапчетата. Арзу се изнервя и в яда си казва, че Дженет е силна и прилича на нея.

Нюлгюн разказва на Йозлем, че има едно момиче, което рови около историята на Али/Селим и е само въпрос на време Селим да научи истината за осиновяването си. Дженет се среща със Селим, който ѝ показва колко е запленен от нея. Дженет се опитва да проведе разговор за Али, но младият мъж я успокоява, че всичко ще се реши и е достатъчно само той да бъде до нея.

Дженгиз споделя с Арзу, че Селим е взел брошката ѝ от него и няма идея какво ще направи той с нея. В този момент се появява Махир и двамата с Дженгиз люто се сбиват…

Какво още ще се случи в серията, излъчвана на 17 юни, ще разберем довечера от 20 ч. по бТВ.


image0 (9K)