НАЙ-НОВИ:

Съдът в Чирпан действа светкавично

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Чирпан е осъден Юлиян Т., на 47 г. за това, че управлявал моторно превозно средство без съответното свидетелство за управление и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за такова деяние. Районен съд-Чирпан е наложил на Юлиян Т. наказание от една година и осем месеца лишаване от свобода при първоначален „общ“ режим и глоба в размер на 1000 лева.

Юлиян Т. е неправоспособен водач. На 27 март 2017 г. в гр. Чирпан, обл. Стара Загора, той е бил спрян за проверка от полицейски служители. Те установили, че Юлиян Т. шофирал лек автомобил, марка „Мерцедес 208D-Спринтер“, без да притежава свидетелство за управление. През юни 2016 г. той е бил наказван по административен ред, че шофирал същия автомобил без свидетелство за управление. Юлиян Т. е бил осъждан и преди, като в момента спрямо него има висящо наказателно производство, внесено в съда с обвинителен акт, за престъпление по чл. 343б ал. 1 от Наказателния кодекс – за шофиране след употреба на алкохол.

Присъдата може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Агенция по заетостта дирекция "Бюро по труда" - Стара Загора,…