НАЙ-НОВИ:

В събота не пазарувайте на поразия!

Луната се движи на празен ход от 06:59ч до 13:04 ч. Най-добре нищо да не се предприема.

Луната е в знак Дева до 13:04 ч – Интуицията намалява. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Отговорните решения и съставяне на планове по-добре сега да се отложат. Най-доброто време за основно почистване на дома. Уязвими са нервната система, кожата и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

В 13:04 ч Луната преминава във въздушният знак Везни и ще започне да внася известно равновесие и хармония. Най-уязвими стават бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

29 лунен ден от 06:31ч до 21:27 ч на 28 септември

Един от най-тежкитe дни на месеца, в който става борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония у дома. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняването им, влизане в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Добре е да се откажете от всякакъв вид секс. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Подстригване не се препоръчва. Боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой.

Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни, дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица – сънищата са с полезна информация за тези, които искат да разберат себе си. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми.

Навсякъде да е светло. Освен електричеството добре е да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Настъпва НОВОЛУНИЕ – 21:27 ч  в знак Везни.

С новолунието започва 1 лунен ден, който ще продължи до 07:48 ч на 29 септември. През него може да си направите списък с желания. После го прибирате някъде до другото новолуние, когато ще проверите какво се е сбъднало и го изгаряте, като правите нов.

12 слънчев ден – Днес получаваме толкова, колкото сме заслужили. В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Джулиана Гани отпадна от „Маскираният певец“ и няма да ражда…