Събитията в сериала „Вътрешен човек“ се завързват

Двамата братя Сарп и Мерт/Умут, които всъщност не се познават, защото малкият Умут е отвлечен от мафиотите и почти всичко е забравил от детството си, застават от двете страни на закона в премиерния турски сериал, излъчван по бТВ, „Вътрешен човек“.

Във втория епизод на 4 юни става ясно, че Мерт завършва полицейската академия заедно с по-големия си брат Сарп и е пръв негов конкурент по успех. След дипломирането си Мерт започва работа при комисар Юсуф, но е доста груб към журналистката Ейлем, сираче, осиновено на 12 г. от Фюсюн – майката на Сарп и Умут, чийто мъж е в затвора, обвинен в 8 убийства.

Юсуф нарежда на Мерт да проведе акция, на която да присъства и журналистката. Всичко минава добре и Ейлем кани Мерт в ресторанта на осиновителката си, където му разказва тежката съдба на Фюсюн, изгубила едното си момченце много рано, както и за драмата на по-големия Сарп. В съзнанието на полицая изплуват ужасяващи спомени, но картината все още не му е ясна. Негов покровител е станал мафиотът Джелял, с когото е бил свързан и баща им Метин.

Сарп се среща с Джелял. В този момент в ресторанта нахлува мафиотът Амер и насочва пистолет към Джелял. Най-неочаквано се появяват Юсуф и Мерт и арестуват Сарп. Дни по-късно Сарп е освободен и се прибира у дома.

Нещата се завързват. На Сарп е наредено да отиден в недовършена сграда, а Мерт получава анонимно обаждане да отиде в изоставен склад.

Сарп пристига на мястото и се среща с Юсуф, който бащински го прегръща. Младият мъж му съобщава, че успешно се е внедрил в мафиотската групировка.

Мерт пък се вижда с Джелял, когото е възприел през годините като баща. Докладва му, че е станал приближен на комисар Юсуф.

Още много драматични събития очакват зрителите в 21 ч. тази вечер.


image0 (9K)