НАЙ-НОВИ:

Супермаска с мед за опъване на бръчки

Медът е естествен антисептик – унищожител на бактерии, овлажнител и благодарение на съдържащите се в него антиоксиданти е истински борец срещу остаряването. Голямата концентрация на захариди дава сила на меда да бъде убиец на микробите и именно по тази причина той се използва от векове в медицината и в козметиката.

Медът е страхотен овлажнител за кожата на лицето и тялото. Той има свойството да изтегля водата от вътрешните тъкани до повърхността на кожата, където влагата е най-малко. Действието на меда е мигновено. Достатъчно е да го поставите само нощ преди някое важно събитие и ефектът ще е видим на сутринта.  Естествено, маската трябва да стои само няколко минути.

Ето и рецептата, подходяща за всеки тип кожа:

Смесете две чаени лъжици мед с две чаени лъжици топло прясно мляко. Нанесете с масажни движения върху добре почистеното лице. Стойте с маската 10 мин. 

От изключителна важност е да легнете и да се успокоите, добре е да сте на приглушена светлина. Пуснете си музика, отпуснете се напълно. Идеята е мускулите на лицето ви да са в покой. После измийте с топла, но не гореща вода.
  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Необходими продукти: 1 пиле 200-250 г гъби 200-250 г кашкавал…