НАЙ-НОВИ:

Сузанита се фука с годежен пръстен, подозират я, че лъже

Едва навършила 17-годишна възраст, музикалната шоу сензация Сузанита май се е сгодила. Или поне така обяви самата тя. Щерката на фолклегендата Орхан Мурад отговори на въпрос на свой почитател в социалните мрежи. Скандалната девойка призна, че вече е сгодена. Тя дори подплати думите си със снимка на годежния пръстен, който стои на ръката й.

Годеникът не е дългогодишното й гадже Александър, с когото постоянно се разделяха и събираха. В крайна сметка отношенията им окончателно са приключили. А в живота на татуираната тийнейджърка има друг специален човек.

От известно време насам тя открито говори за това колко лудо влюбена е в новия си приятел. Сузанита обаче упорито крие както името му, така и лицето му. “Щастието обича тишината, а и ме е страх от черните очи”, убедена е малката палавница. От загадъчните фотоси, които сама си пуска, се вижда, че новият мачо отново е по-възрастен от нея, мускулест и татуиран.

Подозрителни фенове веднага се усъмниха в искреността й: “Колко самотно е това да лъжеш, че имаш приятел”. Сузанита веднага отвърна на сторито си в инстаграм: “Не ставайте смешни, моля”.

“Влюбена съм в Сузанита като артист, в мъжа, който е до мен и държи ръката ми, в живота и всички животинки в него”, признава още дъщерята на Орхан Мурад. Очевидно на 17-годишната певица изобщо не й липсва самочувствие.

“Гордея се изцяло със себе си. Аз съм искрена, откровена, не плащам данък обществено мнение. Аз съм си аз и не ме интересува кой какво мисли за мен и за никого не бих се променила. Обичана съм, щастлива съм, имам подкрепата от ценни за мен хора и това ми е достатъчно”, споделя още Сузанита, пише “България днес”.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Всеки поне веднъж е търсил тълкувание на името си или…