НАЙ-НОВИ:

Стефан Данаилов на носилка в „Бургасмед” току-що

Бившият министър на културата и народен артист Стефан Данаилов е приет току-що в бургаската многопрофилна болница „Бургасмед”, съобщава Флагман.бг

Линейката пристига от хотел в Приморско, където и без друго разклатеното здраве на майор Деянов се е влошило до степен, в която е трябвало да бъде транспортиран и хоспитализиран в Бургас.

Линейката е ескортирана от черен джип с двама мъже – софиянци, вероятно негови близки приятели. Репортерът на Флагман.бг е направил опит да разбере какво се е случило и приближи 76-годишния пациент, който по принцип е добронамерен, независимо от състоянието и не отказва разговор с журналисти.

Този път обаче видът му бил отчайващ и не е успял да разговаря. Носилката е насочена към Отделението по травматология и ортопедия. Налагало се да се правят снимки във връзка със счупване. Не е станало ясно на какво.

От известно време бившият министър и бивш народен представител е в тежка депресия, предизвикана след смъртта на съпругата му Мери, коментира “Флагман”.

Данаилов нямал към този момент проблем със злокачественото заболяване, с което той се бори от години. Бил в ремисия. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Чудесата в храм „Свето Възнесение Господне” в русенското село Караманово…