Стенли и г-жа „Море от любов“ скриха томахавките

Наталия Симеонова от години не е под светлините на прожекторите или поне от момента, в който емблематичното й предаване „Море от любов“ падна от екран.

Чаровната блондинка, която рядко говори и пред медиите, особено пък за личния си свят, този път няма как да скрие промените, които й се случват именно там.

Тв водещата поднови отношенията си с певеца Стенли, който е популярен в публичното пространство, освен като композитор и певец, също и като една от големите любови на Наталия Симеонова.

Двамата си проговориха отново след години мълчание и всевъзможни словесни битки по медиите, а обрата в отношенията им със сигурност е изненадал и самите тях.

Преди няколко седмици рок музикантът издаде първия си албум от 17 години насам, а за изненада – зад създаването му стои именно някогашната звезда на „Море от любов“, която е автор на текстовете на три от песните в албума, пише „Галерия“.

Всъщност Наталия е първата голяма любов на Стенли. Срещат се в началото на прехода, когато той е вече известен изпълнител, а тя – все още никому непозната красавица. Връзката им започва на шега, но коренно променя възгледите на Стенли. Изкарват заедно три години и половина и след раздялата им той изпада в дълбока депресия, отказва да се вижда с когото и да е и спира да твори.

Като следствие от раздялата в Стенли се отключва стар проблем – той започва отново да заеква – дефект, който е имал в детските си години. След раздялата им тя го обвиняваше, че бил болезнено ревнив и й изневерил, а той – че му кръшкала с Денис Ризов.

„При цялото му тиранично поведение, той изкара мен злодея. Гонил е от къщи мои колеги и приятели.“, споделяла е Наталия. Спомените на Стенли обаче са други.

„Тя беше още с мен, а имаше връзка с него. Беше ужасно да се прибира в малките часове и да ляга в леглото ми, след като малко по-рано е била в неговия креват.

За рождения й ден нямах пари и й купих само цветя. Тя излезе, прибра се на сутринта и докато пиехме кафе, я попитах какво са й подарили приятелите й. Тя ми рече: „Виж сам“. Погледнах през прозореца, долу имаше паркирана чисто нова кола, подарък от Денис. Накрая не издържах, взех си багажа и се махнах“, връща лентата музикантът.

Към днешна дата обаче, изглежда томахавките са заровени и Наталия и Стенли отново са приятели, а дали отношенията им ще се задълбочат отново, само времето ще покаже.

show.blitz.bg


image0 (9K)