В старозагорски села вчера – влизат в къщите и бият. Единият бияч е задържан

В старозагорски села вчера – влизат в къщите и бият. Единият бияч е задържан. Той е заплашил и живота на собствениците на къщата. Трима маскирани са счупили крайниците на пострадалия в друго село

На 14.04.2019 г. в РУ-Чирпан е започнато досъдебно производство за престъпление по чл.144 от НК срещу 24-годишен мъж от гр. Първомай, затова че на същата дата, около 04:15 ч., в с. Зетьово, общ. Чирпан в частен дом, находящ се на ул. „Рожен“ е влезнал през незаключена врата и е нанесъл удари с метален бокс на 41-годишен мъж от с. Зетьово, 48-годишна жена от с. Свобода и 32-годишния и́ син, и е отправил закана за убийство спрямо тримата, което е възбудило основателен страх за осъществяването му, тъй като е размахвал и нож. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

На 14.04.2019 г., в 23:14 ч., във Второ РУ – Стара Загора е получен сигнал от 44-годишен мъж от с. Петрово, общ. Стара Загора, че е бит в домът си. На място е установено, че в дома му са влезли три непознати за него лица с маски на главите и са му нанесли побой, вследствие на което същият е получил наранявания изразяващи се във фрактури на крайниците. Същия е настанен в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.129 от НК.


image0 (9K)